Запечений рол — що це та з чим його їдять?

Вкусные рецепты

За останні кілька десятиліть японська кухня настільки розповсюдилась по всьому світу, що мало хто залишився до неї байдужим. З екзотичних та загадкових страви японської кухні перетворились на буденні, без яких тепер важко уявити святковий стіл або прості дружні посиденьки суботнім вечором. Вишуканий смак та неймовірно привабливу подачу суші і ролів оцінили мільйони людей, тому в ресторанах японської кухні на вибір представлений широкий асортимент. Іноді навіть буває важко обрати щось конкретне серед усього різноманіття. Щоб полегшити Вам вибір, Команда Кілограм Суші Проджект рекомендує звернути увагу на запечені роли та розповідає про їх переваги і користь.

Хіба роли бувають запечені?

Роли — це традиційна холодна закуска. Але іноді хочеться чогось гарячого і не всі знають про існування гарячих ролів. Команда Кілограм спеціалізується на традиційних видах суші та ролів, тож у її асортименті Ви завжди знайдете саме те, що треба. Гарячі або запечені роли не менш корисні за звичайні. Замовити гарячий рол — це ідеальний варіант для тих, хто любить ситні сніданки, гарячі обіди та вечері.

Відмінність теплих ролів від звичайних

Теплі роли готують з такого ж набору інгредієнтів що і звичайні, окрім хіба що однією деталі. При приготуванні гарячих ролів не завжди використовуються відомі всім водорості норі. Замість них тут використовують спеціальний кляр і подають такі роли обов’язково гарячими. Як і будь що у японській кухні, кляр готують за давніми традиціями, бо традиції відіграють одну з ключових ролей у японському суспільстві. Для страв, до складу яких входить кляр придумали навіть спеціальну назву — темпура.

Кляр готують із суміші рисового, пшеничного та кукурудзяного борошна, яєць і води. Проте їх не збивають, а перемішують, щоб добитись правильної консистенції. Також особлива увага приділяється маслу, бо його необхідно нагріти до оптимальної температури — саме завдяки цьому вдається приготувати страву з ідеально ніжною та одночасно хрусткою скоринкою.

Роли обсмажуються повністю, а потім висушуються паперовим рушником і лише після цього їх можна розрізати. Також дехто використовує й іншу технологію приготування, де рулет розрізають на початку, після чого кожен шматочок обсмажується в клярі.

Запечені роли — це…

Запечені роли відрізняються від теплих тим, що їх не обсмажують у маслі. Це робить їх прекрасним варіантом втамувати голод, який також відповідає усім вимогам дієтичного меню. Такі роли більше за всіх зберігають усі корисні речовини та вітаміни, що прекрасно підійде для вживання дітям, вагітним або літнім людям.

Щоб приготувати такі роли, їх відправляють до духовки на 5-7 хвилин при високій температурі. Саме завдяки цьому вдається зберегти усі необхідні корисні речовини. Під короткочасним впливом високих температур повністю розкривається вишуканий смак морепродуктів, але не менш смачними виходять і роли з рибою або веганські. Ви можете переконатися в цьому самі, замовивши у Кілограм Суші смажений або запечений рол. Наші кур’єри доставлять Ваше замовленні у будь-яку точку Вінниці, тож Ви можете бути впевнені, що справжні японські суші будуть на Вашому столі вчасно. А для додаткової безпеки ми запровадили безконтактну доставку — треба лише вказати це при замовленні. Тож не зволікайте і швидше замовляйте ці смачні й оригінальні теплі роли прямо зараз.

Кілограм Суші Проджект — найкращі запечені роли у Вінниці!